دکتر میترا مشهدیان،متخصص زنان و زایمان

جلال آل احمد غرب ،بعد از پل آزمایش،أولین پل عابر ،مهدی یک،پلاک ٢٠٩ تلفن: ٨٨٢٥٩٩٢٦-٨٨٢٥٧٤١٦.

دکتر میترا مشهدیان،متخصص زنان و زایمان

جلال آل احمد غرب ،بعد از پل آزمایش،أولین پل عابر ،مهدی یک،پلاک ٢٠٩ تلفن: ٨٨٢٥٩٩٢٦-٨٨٢٥٧٤١٦.

مواد غذایی سرشار از پتاسیم


مواد غذایی سرشار از پتاسیم

پتاسیم، همراه با کلسیم و سدیم، الکتریولیتی (نمک معدنی) مهم برای سیستم عصبی بدن، عملکرد عضلانی، توازن مایعات، و عملکرد قلب، کلیه‌ها و آدرنال می‌باشد. کمبود پتاسیم به شکل ضعف، خستگی، سردرگمی، بی‌نظمی قلب، و گاهی مشکلات هماهنگی عضلات نشان داده می‌شود. پتاسیم ناکافی همچنین می‌تواند تاثیرات سدیم را تشدید کند. اولین نشانه کمبود پتاسیم ضعف عمومی بدن است.


موادغذایی با پتاسیم بالا (بیش از 225 میلیگرم در هر نصف فنجان)

این موادغذایی برای ورزشکاران و کسانیکه به میزان زیاد آب از دست می‌دهند مناسب است. بیمارانی که در رژیم‌غذایی آنها مصرف پتاسیم محدود شده است باید از مصرف این مواد خودداری کنند یا آنها را به میزان بسیار محدود استفاده کنند.

  • همه گوشت‌ها، مرغ و ماهی
  • زردآلو
  • آوکادو
  • موز
  • طالبی
  • شهد نباتی
  • کیوی
  • لوبیای لیما
  • شیر
  • پرتقال و آب پرتقال
  • سیب‌زمینی
  • آلو
  • اسفناچ
  • گوجه‌فرنگی
  • آب سبزیجات
  • کدوی زرد

موادغذایی با پتاسیم متوسط (225-125 میلیگرم در هر نصف فنجان)

این موادغذایی می‌تواند قسمت عمده رژیم غذایی متعادل را در بر گیرد. افرادیکه مصرف پتاسیم خود را محدود می‌کنند، برحسب محدودیت‌های پزشکی خود، نباید بیشتر یک یا دو وعده در روز از این موادغذایی استفاده کنند.

· آب سیب

· مارچوبه

· چغندر

· بلک‌بری

· بروکلی

· هویج

· گیلاس

· ذرت

· بادمجان

· گریپ فروت

· نخودسبز

· کاهو

· قارچ تازه

· پیاز

· هلو

· گلابی

· آناناس

· کشمش

· تمشک

· کدوی سبز

· نارنگی

· هندوانه


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد